Büsan

2024-03-29
Dolar: 0
Euro: 0
reklamalani1
Reklam Rezervasyon

HABERLER

DUYURULAR

Sanal Tur
nenerede
Son Güncelleme:
Alış(TL)
Satış(TL)
Reklam Rezervasyon reklamalan3
Haberler >> Kağıt ve Geridönüşüm Hakkında

Kağıt ve Geridönüşüm Hakkında


                                                                                                                                             16/02/2022
 
  
BÜSAN ÖZEL ORGANİZE SANAYİ ÜYELERİMİZE
 
1. BÜSAN Sanayi bölgemizde kağıt ve geri dönüşüm malzemesi toplamak maksadıyla arkası çuvallı Skoda, Üç tekerlekli araçlar, Mitsubishi Minibüs, Hundai Minibüs, Transporter ve Transit marka araçlar dolaşıyor ve hırsızlık yapıyorlar. Dışarıdaki hırsızlara da adres gösterdikleri, ortak çalıştıkları tespit edilmiştir.
2. Sanayi bölgemizde bu araçların çoğalması, hırsızlıkların artması ve tehdit eder duruma gelmeleri üzerine Valilik, İl ve İlçe Emniyet Müdürlüğü, Odalar ve Karatay Belediye Başkanlığı ile yapılan görüşmelerde; Tüm Kâğıtçıların Büsan sanayisine ve diğer sanayilere girişlerinin yasaklanması kararı alınmıştır. Polis ekipleri ve Zabıta ekipleriyle Büsan Özel Güvenlik Görevlileri koordineli bir şekilde hareket ederek sanayimiz içerisinde dolaşan bu araçlara müdahaleler yapılmış ve gerekli cezalar uygulanmıştır.
3. Büsan Sanayicilerimizden bazı esnaflar bu araçlara ve malum şahıslara kâğıt vermektedir. Büsan Sanayinin kâğıtları kanunen Karatay Belediyesinindir. Karatay Belediyesinin Geri Dönüşüm Aracı hariç hiç kimseye kâğıt ve geri dönüşüm malzemesi verilmeyecektir.
4. Kağıt ve Geri Dönüşümü olan firmalar aşağıdaki irtibat numaralarından ilgiliye ulaşarak malzemelerini aldırabilirler. Kâğıt ve Geri Dönüşüm malzemelerini başkalarına verenlerin tespit edilmesi halinde gerekli kanuni yasal işlemler uygulanacaktır. Gereğini arz ederiz.
İşleriniz hayırlı olsun. Kazancınız bol bereketli olsun.
 
 
İbrahim AZMAN
Büsan Özel Organize Sanayi
Yönetim Kurulu Başkanı
 
 
Karatay Belediyesi Geri Dönüşüm İrtibat No:
0 544 795 60 31
 
Büsan Özel Güvenlik İrtibat No:
0 532 390 43 48

YORUM YAZ
Ad Soyad :
Yorum Başlığı :
Yorum :
Büsan Sanayi
İletişim

Fevzi Çakmak Mah. Büsan Özel Organize Sanayi Sit. Kosgeb Cad. 10641. Sokak (1. Sokak) No:36 Karatay/Konya

Büsan Yönetim Telefon Numarası:

FAX:+90 332 345 01 35
TEL:+90 332 345 01 34
E-POSTA:info@busanorganizesanayi.com

İletişim Formu (Formu doldurun sizi arayalım)
Ad Soyad:
Telefon:
E-Posta:
Büsan Sanayi Logo
BÜSAN ORGANİZE SANAYİ © ALL RIGHT RESERVED 2014 Tüm hakları saklıdır.İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Bu site XHTML ve CSS kriterlerine uygun olarak tasarlanmıştır. Site en iyi 1024x768 ve üzeri çözünürlüklerde görüntülenmektedir.
Sektörün en iyi proje tasarım firması SHM Grup Medya Reklam Tanıtım Ltd. Şti. tarafından projelendirilmiştir
Yönetim site içeriğinde adı geçen firmaların ve yayınladıkları telefon numaraları adresleri gibi bilgileri doğruluk testinden geçirmek zorunda değildir.
Tüm firma tanıtımları ürünler ve ilanlar ile bunlara ait videoları ve resimleri üye şirketler tarafından kayıt edilmiş olup Büsan yönetimi editörleri tarafından onaylandıktan sonra
sitede yayınlanmaktadır. Çalışma prensiplerimiz hakkında detaylı bilgi almak için Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları sayfalarımızı ziyaret ediniz.